Crăciun înainte de Crăciun: Salonul Uniunii Artiștilor Plastici filiala Sibiu

Crăciun înainte de Crăciun: Salonul Uniunii Artiștilor Plastici filiala Sibiu

Eveniment tradițional pentru iubitorii de artă din Sibiu, Salonul de Iarnă al Uniunii Artiștilor Plastici Sibiu contribuie la bogata atmosferă de sărbători printr-o selecție variată de stiluri și tehnici creative, oferite în dar publicului local sau vizitator: peisaje idilice, compoziții în culori calde, surprinzătoare asamblaje din metal și hârtie texturată, sculpturi impresionante în diferite medii (sticlă, lemn, piatră, metal), obiecte de artă textilă și decorativă, toate  perfecte pentru a da căldură oricărui tip de interior, menite să prelungească atmosfera de sărbătoare în fiecare zi a anului.

Deschiderea expoziției va avea loc vineri, 17 decembrie, orele 17:30, la Galeria UAP din Piața Mare nr.12. Vor prezenta dr. Iulia Mesea – critic de artă și Florin Viorel – coordonator. Cu acest prilej, Mihai Bădiță va oferi un microrecital de clarinet.

Vă invităm, așadar, alături de cei 38 artiști expozanți, la un „Crăciun înainte de Crăciun” în lumea celor peste 40 de producții artistice contemporane, fiecare dintre acestea reprezentând darul comunității culturale locale pentru fiecare dintre dumneavoastră și, de ce nu? acel cadou ideal care va face din sărbătorile 2021 unele de neuitat.

Evenimentul se va desfășura cu respectarea normelor de protecție sanitară în vigoare, iar intrarea va fi gratuită.

Răspunde