Astrid Fodor: Cel mai important mesaj al zilei de 1 Decembrie este unitatea noastră

Astrid Fodor: Cel mai important mesaj al zilei de 1 Decembrie este unitatea noastră

„Marcăm Ziua Națională pentru al doilea an într-un context dificil pentru țară și pentru întregul glob. Și Sibiul a fost lovit de valurile de îmbolnăviri cu coronavirus și a înregistrat multe decese și, din păcate, încă nu vedem lumina de la capătul tunelului”, spune primarul Astrid Fodor în mesajul său cu ocazia Zilei Naționale a României.

„Ziua Națională este anul acesta mai mult decât un pios omagiu celor care au făcut posibilă sărbătoarea României întregite, un omagiu pe care, indiferent de vremuri, suntem datori să îl aducem trecutului. Această zi specială este atât despre trecut, cât și despre prezentul și viitorul țării.

Cred că în contextul prezent, cel mai important mesaj al zilei de 1 Decembrie este unitatea noastră, a românilor, în fața încercărilor dure. De-a lungul istoriei, am dovedit că putem fi și uniți în fața adversităților și că atunci când acest lucru se întâmplă, putem depăși împreună cele mai grele obstacole. Sper ca acesta să fie cazul și astăzi. Misiunea noastră, a comunității locale, este aceea de a scoate Sibiul din această situație, prin responsabilitate, protejându-ne pe noi și pe cei dragi nouă, dar și sursele și resursele noastre de bunăstare, afectate de restricțiile necesare pentru protecția noastră. Din acest motiv, am încredere că sibienii vor da dovadă de înțelegere față de restricții și de disciplină în ceea ce privește măsurile luate de autoritățile centrale pentru ca această pandemie să nu ne mai lovească atât de puternic și să se încheie cât mai repede. Nu depinde totul de noi, dar ar trebui să facem tot ce ne stă în putere.

Cu ocazia Zilei Naționale a României, le transmit sibienilor multă sănătate, putere pentru a trece peste aceste încercări și optimism, care să le facă mai ușor drumul spre mai bine.
La mulți ani, României!” a transmis primarul municipiului Sibiu.

Răspunde