20/01/2022

Strada Cetății

Vești și povești să le-ndrăgești!

Târgul de Ecoturism

timp de citire 1 min

Oferta experiențelor autentice și activităților de turism sustenabil din județul Sibiu se face cunoscută într-un singur loc!

În contextul derulării programului „Anii Drumeției” 2021 – 2022, Consiliul Județean Sibiu împreună cu Asociația Județeană de Turism Sibiu organizează Târgul de Ecoturism, eveniment dedicat operatorilor din zona turismului sustenabil.

În cadrul acestuia se va prezenta oferta de toamnă-iarnă a operatorilor locali pentru activități recreative și sportive, echipamente și servicii conexe. Evenimentul va avea loc în incinta Pavilionului Muzeal Multicultural din Muzeul ASTRA, pe 19 și 20 noiembrie, în intervalul orar 10 – 18.

Scopul Târgului de Ecoturism este să adune laolaltă principalii operatori și specialiști din zona ecoturismului și să prezinte publicului ofertele pentru sezonul de toamnă-iarnă, potrivit organizatorilor.

Prima zi este dedicată specialiștilor și va reprezenta o platformă pentru dezbaterea tendințelor și așteptărilor, cu prezentări, ateliere și conferințe.

Cea de-a doua zi este dedicată publicului larg, care va fi introdus în specificul județului Sibiu, prin intermediul atelierelor educative, a proiecțiilor de film și a sesiunilor demonstrative de folosire a echipamentului sportiv.

Lasă un răspuns