Spectacole în română și în germană la final de noiembrie, pe scena de la „Gong”

Spectacole în română și în germană la final de noiembrie, pe scena de la „Gong”

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă spectacolele „Sarea-n bucate” și „Da Yang și Prințesa Da Yin”.

Ultimele două weekend-uri din noiembrie readuc magia spectacolelor cu păpuși la Sibiu, într-o serie cu povești despre curaj, responsabilitate și iubire. Spectacolul „Da Yang și Prințesa Da Yin” va fi prezentat atât în limba germană, cât și în limba română.

Mihaela Grigoraș și Monica Baldea aduc basmul românesc pe scena Teatrului „Gong”. „Sarea-n bucate” după Petre Ispirescu face o incursiune fascinantă în lumea poveștilor de demult. În producția teatrului sibian fantasticul se întrepătrunde cu realul cu ajutorul Menestrelului, într-o aventură minunată ce vorbește despre iubire, adevăr și prietenie. „Sarea-n bucate” este unul dintre cele mai apreciate spectacole ale teatrului sibian, cu peste 200 de reprezentații jucate atât pe scena de la Sibiu, cât și în Azerbaidjan, India, Spania și SUA. Spectacolul are o durată de 50 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani. Spectacolul va avea trei reprezentații:

  • sâmbătă, 20 noiembrie, de la orele 11:00 și 18:00
  • duminică, 21 noiembrie, de la ora 11:00.

Actorii Andrei Hansel, Jenő Major, Angela Páskuy, Adrian Prohaska și Claudia Stühler vor urca pe scenă pentru a recrea una dintre cele mai frumoase povești orientale. „Da Yang și Prințesa Da Yin” este un spectacol despre iubire și curaj, în care regizoarea Eva Labadi Megyes folosește păpuși inspirate din teatrul tradițional japonez. Producția Teatrului „Gong” din Sibiu surprinde prin scenele dinamice, cu marionete bunraku, într-o tehnică de o precizie aproape mecanică. Acest spectacol este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani și are o durată de aproximativ 50 de minute. Spectacolul va avea o reprezentație în limba germană joi, 25 noiembrie, de la ora 18:00 și două reprezentații în limba română vineri, 26 noiembrie, de la ora 18:00, respectiv sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 18:00.

Participarea la eveniment este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății. Copiii cu vârsta sub 12 ani sunt exceptați de la această regulă.

Prețul unui bilet la oricare din reprezentații este de 12 lei, tarif flexibil.

Răspunde