Recolta de culori

Recolta de culori

Muzeul ASTRA a anunțat câștigătorii concursului „ASTRA draw(ing) fest”. Datorită interesului ridicat, o nouă ediție a competiției va avea loc la primăvară.

Festivalul desenelor online dedicat culorilor de toamnă din Muzeul ASTRA a ajuns la final. Comisia de jurizare a analizat cele 55 de desene, picturi și acuarele realizate de vizitatorii muzeului, iar zece dintre autori au fost premiați cu abonamente individuale pentru un an: Ruxandra Stănescu, Paraschiva Ognean, Andreea Mărginean, Sergiu Bota, Anca Georgescu, Dana Arvunescu, Anamaria Dragoș, Elena Oros, Paula Oltean, Ioana Urdea.
De asemenea, trei premii speciale din partea juriului, constând în abonamente de familie pe un an, au fost acordate pentru: Raluca Angelescu (Copii), Anca Costea (Pictură) și Ruxandra Gligor (Grafică).

Toate lucrările premiate vor face parte dintr-o expoziţie on-line care va putea fi accesată în permanență pe site-ul muzeului.

„Pentru a ridica premiile, câștigătorii sunt așteptați la intrarea principală din Muzeul ASTRA, zona front-desk (Pavilionul Muzeal Multicultural) cu un act de identitate. Mulțumim tuturor participanților! Promitem să facem o tradiție din acest eveniment, așa că ASTRA draw(ing) fest va reveni și-n primăvară! Sănătoși să fim!”, transmite Cosmin Călinescu, purtătorul de cuvânt al instituției.

Răspunde