Producătorii locali din Sibiu, în atenția NATO și UE

Producătorii locali din Sibiu, în atenția NATO și UE

Berea artizanală SB și conservele Scandia s-au aflat la standul Reprezentanței Militare a României la NATO și UE cu ocazia unui bazar caritabil.

„Berea SB a ajuns din nou la Bruxelles. Suntem mândri să reprezentăm din nou România la NATO Charity Bazaar!”, au anunțat reprezentanții micro-berăriei de la Săliște.

Ediția de anul acesta a evenimentului anual de caritate “NATO Charity Bazaar” s-a dovedit a fi o activitate animată, în pofida restricțiilor asociate pandemiei de COVID-19, potrivit organizatorilor evenimentului.

„Efortul personalului Reprezentanței Militare la NATO și UE, dublat de generozitatea unor operatori economici din România, a contribuit cu succes la colectarea de fonduri cu destinație umanitar-caritabilă și, în același timp, la promovarea unei imagini pozitive a României și a Armatei României. Standul Reprezentanței Militare a României la NATO și UE, organizat în stil tradițional românesc, a atras un număr impresionant de vizitatori. Oaspeții internaționali au apreciat calitatea produselor românești și au contribuit financiar la susținerea unui mare număr de proiecte de caritate. Felicitări participanților! Transmitem gratitudinea noastră colaboratorilor din România, pentru generozitatea și disponibilitatea de a susține în mediul internațional proiecte umanitare relevante și de a promova imaginea României!”, transmite Reprezentanța Militară a României la NATO și UE.

Răspunde