Grigore Leșe cântă de 1 Decembrie cu orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu

Grigore Leșe cântă de 1 Decembrie cu orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu

Surpriza concertului simfonic de Ziua Națională a României va fi prezența pe scena Sălii Thalia a îndrăgitului interpret de muzică tradițională românească Grigore Leșe.

Concertul va avea loc miercuri, 1 Decembrie, de la ora 19.00, la Filarmonica de Stat Sibiu. Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a Filarmonicii sau de pe iabilet.ro, la prețul de 100 lei, iar accesul va fi posibil doar pe baza certificatului verde, în limita a 30% din capacitatea sălii de spectacole.

„Alături de Grigore Leșe și de orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu, ne vom bucura de participarea Corului Facultății de Muzică Religioasă din Sibiu, condus de Dan Alexandru Streza, și a soliștilor Sorin Petrescu – pian și Doru Roman – percuție. La pupitru se va afla maestrul Constantin Grigore”, informează site-ul Filarmonicii sibiene.

Repertoriul spectacolului de 1 Decembrie cuprinde: Grigoraș Dinicu – „Hora Staccato” (orchestrație: Sorin Petrescu), George Enescu – „Eu mă duc, codrul rămâne”, Vlad Burlea – fantezia „Coasa”, Dan Dediu – „Hora Mărțișor”, Irina Odăgescu – „De dor și de voie bună” „Violeta Dinescu – „Ecouri pentru Contraste”.

Răspunde