Dăruiește amintiri frumoase!

Dăruiește amintiri frumoase!

Clopoței, reni în miniatură, țesături și împletituri, turtă dulce și multe alte mici minuni îmbogățite cu un crâmpei de suflet pot fi cadoul perfect pentru cei dragi.

În pragul sărbătorilor de iarnă, Muzeul ASTRA le oferă inspirație și soluții celor aflați în căutarea unor cadouri inedite. Magazinul de artizanat al muzeului te așteaptă deja cu o zonă special amenajată. După ce alegi tot ce vrei să dăruiești, cel mai potrivit ar fi să le așezi pe toate nu într-o cutie banală de carton, ci într-un coș de răchită lucrat, desigur, tot manual.

„Nu te uita că afară (încă) nu ninge, călătorule! Sărbătorile se apropie și noi vrem să fii pregătit cu tot ce e nevoie. Așa că fă rai din dar prin coșurile de cadouri marca Muzeul ASTRA! Ele sunt din răchită și le găsești în Galeriile de Artă Populară, la intrarea principală în muzeu, de luni până duminică, între 9 și 17. Avem un raft plin cu turtă dulce, instrumente muzicale, clopoței, coșuri împletite, cănuțe ornamentate, ștergare țesute, felicitări originale, brățări din piele, jucării, reni cu lavandă, farfurii din ceramică, casete pictate din lemn… Și câte și mai câte! Pentru toate vârstele și gusturile!”, anunță reprezentanții Muzeului ASTRA.

Răspunde