Centru de vaccinare în căsuța lui Moș Crăciun

Centru de vaccinare în căsuța lui Moș Crăciun

Din 12 noiembrie, Căsuța lui Moș Crăciun din Piața Mare devine centru de vaccinare!

Târgul de Crăciun, în parteneriat cu Primăria Sibiu, lansează o campanie pentru imunizarea sibienilor împotriva virusului SARS-CoV-2.

Astrid Fodor, primar: „Îi invităm pe sibieni să se vaccineze în Piața Mare, la Căsuța lui Moș Crăciun, dar și în oricare alt centru de vaccinare din oraș. Miza acestei campanii este sănătatea sibienilor, dar ea are și o componentă puternic emoțională: ne dorim sărbători așa cum le știam la Sibiu, ne dorim ca viața să revină la normalitate și nu putem face acest lucru decât prin vaccinare. Am încredere că locuitorii Sibiului se vor mobiliza pentru orașul lor, astfel încât să putem reporni Crăciunul la Sibiu.”

„Ne-a lipsit tuturor Târgul de Crăciun de anul trecut. Și bucuria din Piața Mare. Faptul că Sibiul este în perioada Crăciunului una dintre cele mai atractive destinații din țară ne motivează să vrem să luptăm responsabil pentru orașul nostru. Sectorul turistic a avut foarte mult de suferit în pandemie și vrem să reprezentăm o soluție și un exemplu în această perioadă. Ecuația e una foarte simplă: mai mulți cetățeni imunizați prin vaccinare însemnă ca vom avea șanse tot mai bune să desfășurăm activități prin care să atragem în siguranță turiștii care lipsesc foarte mult orașului în ultimul timp”, a declarat organizatorul Târgului de Crăciun, Andrei Drăgan Răduleț.

Centrul de vaccinare Căsuța lui Moș Crăciun va fi deschis în perioada 12-21 noiembrie, între orele 12.00-20.00. În acest moment, Sibiul are cinci centre de vaccinare.

Doar cu certificatul verde

Anul acesta, Târgul de Crăciun se va desfășura în Piața Mare, în perioada 26 noiembrie – 2 ianuarie. „Vom avea o ediție adaptată noilor condiții de siguranță, astfel încât să ne putem bucura pe deplin de sărbători. Măsurile pe care le vom lua în acest sens, în concordanță cu condițiile actuale impuse de legislația română, sunt: delimitarea perimetrului pentru a putea gestiona accesul participanților, limitarea numărului de persoane prezente simultan în Târg și extinderea spațiilor libere astfel încât să nu se creeze aglomerație, intrarea se va face pe baza certificatului verde. Și în această ediție, ne vom bucura de roata panoramică, de proiecțiile din Piața Mare și de patinoar”, au mai anunțat organizatorii.

Răspunde