Un nou muzeu în Piața Mică

Un nou muzeu în Piața Mică

Vești minunate pentru sibienii care caută să-și înfrumusețeze casa într-un stil original, ori să dăruiască un cadou memorabil!

Aproape 20 de expozanți din județele Sibiu, Cluj, Vâlcea, Satu Mare și Bihor și-au confirmat deja participarea la Târgul de antichități și handmade care va avea loc în Piața Mică, în perioada 8-10 octombrie.

Mii de obiecte inedite, aduse din toată țara, vă așteaptă să le descoperiți într-o altfel de expoziție. De la bijuterii la mic mobilier, veți găsi aici, cu siguranță, ceva pe gustul dumneavoastră. Însă trebuie să vă grăbiți, fiindcă fiecare exponat este unic, iar evenimentul nu durează decât trei zile.

„Ne întoarcem în ambianța frumoasă din Piața Mică a Sibiului și îi invităm cu drag pe toți iubitorii de frumos la Târgul de antichități și handmade. Evenimentul se adresează tuturor celor care doresc lucruri unicat cu ajutorul cărora să își personalizeze locuința sau biroul. La noi, de fiecare dată, găsiți produse deosebite într-o prezentare elegantă. Cei care ne trec pragul vin nu doar ca la un târg, ci într-adevăr ca la un muzeu. Este un eveniment pe care îl organizăm periodic deja din anul 2014, iar din 2017 venim cel puțin o dată pe an la Sibiu, deoarece întotdeauna avem parte aici de oameni care apreciază lucrurile inedite. Sperăm ca vremea să țină cu noi, fiindcă ne-am propus să le oferim sibienilor mai mult decât un târg: o adevărată expoziție dedicată bunului gust. Colecționarii, producătorii și comercianții oferă produse extrem de interesante, variate, la prețuri accesibile, fie că discutăm de tablouri, icoane, decorațiuni, haine, lămpi, ceasuri, cărți, medalii, insigne, broderii, timbre, jucării, veselă, tacâmuri, instrumente muzicale, piese de mobilier, fotografii de epocă și multe altele. Fiecare cu povestea sa! Este pur și simplu un întreg univers fascinant pe care-l puteți cunoaște doar prin intermediul acestui eveniment!”, anunță organizatorii.

Ediția precedentă, găzduită pe strada Cetății, s-a bucurat de succes, iar asta i-a motivat pe organizatori să revină cu plăcere la Sibiu.

„Sibienii și turiștii ne-au primit cu multă bucurie, la începutul lunii august, când am desfășurat târgul pe strada Cetății. De data aceasta, vă așteptăm în Piața Mică, între 8 și 10 octombrie, la expoziția noastră cu vânzare. Vă asigurăm că evenimentul se desfășoară cu respectarea tuturor restricțiilor sanitare impuse de situația actuală, le garantăm siguranța clienților noștri și îi rugăm respectuos să poarte masca de protecție pe durata vizitei”, au precizat organizatorii evenimentului.

Răspunde