Un nou traseu de drumeție, accesibil și pitoresc, la Rășinari

Un nou traseu de drumeție, accesibil și pitoresc, la Rășinari

Familiile care îndrăgesc drumeția sunt binevenite să cutreiere Mărginimea Sibiului, unde un nou traseu care leagă comuna Rășinari de Cisnădioara este marcat de voluntari și autoritățile locale.

Traseul oferă priveliști frumoase prin împrejurimile Rășinariului. El măsoară aproximativ 5,5 km și poate fi recunoscut după marcajul cu punct roșu pe fundal galben.

„Am sărbătorit cu plăcintă verzar începerea marcării unui nou traseu de drumeție la Rășinari. Traseul are o lungime de aproximativ 5,5 km și pornește din centrul comunei Rășinari spre Dealul Cisnădiorii și înapoi în Rășinari. Cu ajutorul Primăriei Rășinari, al Asociației Pensiunilor Agroturistice Rășinari și cu sprijinul echipei tehnice din cadrul programului Anii Drumeției, vom finaliza marcarea traseului de drumeție. Ieri am aplicat fundalul galben, urmând ca, până la final, traseul să fie marcat cu punct roșu pe fundal galben. Traseul este ușor de parcurs, ideal pentru familii cu copii. Peisajul este foarte pitoresc, cu priveliște spre Munții Cindrel, cetatea Cisnădioara, comuna Rășinari, mănăstirea Rășinari etc. Mulțumim tuturor voluntarilor pentru implicarea până în acest moment!”, ne-a transmis Bucur Bogdan, primarul comunei Rășinari.

Răspunde