Intrare gratuită la teatru pentru cei care aleg o modalitate alternativă de transport

Intrare gratuită la teatru pentru cei care aleg o modalitate alternativă de transport

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă vineri, 17 septembrie, de la ora 18:00, o reprezentație extraordinară cu spectacolul „Ga-ga-ga și alții ca el”. Evenimentul este organizat în cadrul programului Săptămâna Mobilității Europene și completează agenda demarată în acest sens de Primăria Sibiu.

Spectacolul de teatru cu păpuși este prezentat gratuit, în limita locurilor disponibile, pentru toți spectatorii care vor opta să ajungă la teatru folosind o metodă alternativă de transport (pietonal, cu bicicleta, trotineta sau accesând Linia Verde de transport comun din centrul istoric al Sibiului).

Actrița Raluca Răduca revine pe scena Teatrului „Gong” din Sibiu alături de gâscanul Gagaga. „Gagaga și alții ca el” este un spectacol educațional, ce reunește mai multe povestiri inspirate din literatura universală, în care cei mici descoperă că fiecare acțiune are și o reacțiune cu consecințe pe măsură. Muzical și exaltant, spectacolul de la Sibiu are un caracter interactiv, iar publicul este invitat să intervină în desfășurarea acțiunii de pe scenă pentru a decide finalul poveștii. Evenimentul are o durată de 40 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani. Reprezentația specială din cadrul acestui program va pune accent pe regulile de circulație pentru pietoni și face o pledoarie pentru mijloacele alternative de transport, mai puțin poluante.

Răspunde