Concurs culinar și dans maghiar

Concurs culinar și dans maghiar

Cel mai gustos gulaș va fi premiat la festivalul de dansuri populare „Vándorcsizma” organizat de tineretul maghiar din Mediaș.

Bucătari sau pasionați, Mediașul vă așteaptă la concursul de gătit gulaș! Echipele trebuie să vină cu un ceaun cât mai încăpător (30-100 litri), lemne pentru foc, ustensile și, desigur, bună dispoziție. Desigur, este necesară și o adeverință de la medicul de familie cu precizarea „apt pentru gătit și servit”, iar fiecare membru al echipei culinare va trebui să demonstreze că a fost vaccinat împotriva COVID-19 sau a trecut prin boală, ori să prezinte un test PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau un test rapid (nu mai vechi de 24 de ore). Organizatorii evenimentului vor suporta costul ingredientelor de bază (legume și carne) și vor asigura fiecărei echipe câte un cort, o masă și două bănci, tricouri pentru fiecare membru al echipei, un șorț pentru bucătarul șef al echipei, tacâmuri, pâine și toate cele necesare pentru servit.

„În cadrul Festivalului «Vándorcsizma», ediția a XVIII-a, organizăm concurs de gătit gulaș. Așteptăm înscrierile echipelor formate din 3-6 persoane, cu ceaun între 30 și 100 de litri, până la data de 10 septembrie 2021″, anunță Palea Kinga, din partea organizatorilor, de la care puteți obține informații suplimentare la numărul de telefon 0754 529 196.

Festivalul „Vándorcsizma” va avea loc sâmbătă, 18 septembrie, în Parcul Greweln din Mediaș.

Răspunde