Cei mai puternici oameni din lume se întâlnesc la Sibiu

Cei mai puternici oameni din lume se întâlnesc la Sibiu

Liga Campionilor Strongman, prima și cea mai mare competiție Strongman International, revine pentru a patra oară la Sibiu.

De această dată, „greii” se vor întrece în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

12 sportivi din România și din străinătate, campioni în țările lor, vor participa la Strongman Champions League Romania, unde vor înfrunta cinci probe de rezistență și forță. Evenimentul sportiv va avea loc sâmbătă, 2 octombrie, între orele 12:00 și 18:00, în zona morilor din Muzeul ASTRA și în vecinătatea Cârciumii din Bătrâni. Aceasta este ultima etapă înaintea finalei mondiale Strongman Champions League.

„Seria SCL este o serie completă de 16 competiții, care se joacă peste tot în lume. Cei mai buni campioni și arbitri din lume garantează o luptă măreață în sportul Strongman. Competițiile au loc în cele mai bune locații oferite de fiecare țară și includ elementele tradiționale ale fiecărei țări. Acest serii sunt difuzate peste tot în lume, precum și în România. Fiecare competiție are premii în valoare de până la 15.000 de dolari. Cel puțin 12 atleți vor concura în cadrul fiecărei competiții. Toate punctele se vor acumula pentru un câștigător al Ligii Campionilor la sfârșitul anului. Suma totală a premiilor este de 300.000 de dolari”, spun organizatorii competiției.

Răspunde