Holzstock, festivalul din biserică

Holzstock, festivalul din biserică

Holzstock Festival este, probabil, unicul festival muzical ce are loc în cadrul unei biserici fortificate din Transilvania!

Festivalul reprezintă o importanta sursă de venit pentru administrarea și întreținerea ansamblului bisericii evanghelice fortificate din Hosman. Anul acesta, evenimentul ajunge la cea de-a VII-a ediție și se va desfășura între 20 și 22 august.

Printre formațiile participante se numără: Robin and the Backstabbers, The Different Class, Stiff Kicks, Vița de Vie, Orkid și Wildchild.

Vecinătatea bisericii-cetate și priveliștea extraordinară spre Munții Făgăraș oferă un cadru unic pentru desfășurarea acestui festival. În cele două zile, participanții, fie ei localnici, sibieni sau veniți din orice parte a lumii, se bucură împreună de muzică, ateliere de lucru și creație, discuții și cântece la foc de tabără, dar și de posibilitatea de a face mici drumeții în împrejurimile satului Hosman.

Între zidurile bisericii vă puteți instala cortul, iar în apropiere organizatorii au prevăzut și o zonă de campare pentru rulote.

Răspunde