Festin de culori, forme și arome la o nouă ediție Creative Buzz

Festin de culori, forme și arome la o nouă ediție Creative Buzz

Creativitate, relaxare, artizani, ateliere creative și shopping alternativ sunt ingredientele festivalului handmade Creative Buzz.

Ediția cu numărul 28 a evenimentului se desfășoară între 19 și 22 august, zilnic între orele 09:00 și 20:00, la Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Vor fi prezenți aproximativ 50 de expozanți, zece dintre ei fiind la prima întâlnire cu publicul sibian.

Timp de patru zile, meșteri artizani te așteaptă cu bijuterii boeme, decorațiuni nonconformiste, bunătăti de casă, ateliere de creație, haine unicat și jucării pentru cei mici, toate lucrate manual, cu suflet și migală.

„Timp de 4 zile relaxante animăm Muzeul ASTRA si îl oferim comunității handmade, prin artă, în cele mai colorate și variate forme ale ei. Vino în tihnă, pentru a încerca din toate delicatesele pregătite, și pentru a afla poveștile produselor realizate cu răbdare și iubire, de către artizani. Împreună ajutăm micii antreprenori care sunt afectați de contextul actual. Creative Buzz susține antreprenoriatul creativ din 2014, prin singurul festival de produse handmade din regiune. El atrage anual mii de turiști și localnici, transformând Sibiul pentru câteva zile, într-o oază a creativității, la care participă floarea artizanilor locali și din întreaga țară. Accesul la eveniment se face pe baza biletului de intrare În Muzeul Astra sau abonamentelor“, anunță Anda Suciu, coordonator proiect.

Răspunde