Strada Cetății

Vești și povești să le-ndrăgești!

“Doctor Natura”: informația care salvează vieți, mai aproape de toți cei preocupați de sănătate

timp de citire 2 min

Ladislau Rosenberg

Dr. farm. Ladislau Rosenberg din Mediaș, un specialist cu peste 40 ani de experiență, folosește noile tehnologii de comunicare pentru a promova terapiile naturale.

Realizatorul rubricii “Doctor Natura” de pe “Strada Cetății” activează online încă din 2010 și prezintă sute de subiecte interesante din domeniul sănătății pe blogul său “Doctor Natura Wellness”, este autorul unui DVD educațional dedicat terapiilor alternative, iar mai nou și-a lansat o carte electronică, intitulată “Aromaterapia – metodă naturală eficientă pentru prevenirea și tratarea unor boli”.

Cea de-a zecea lucrare semnată de Ladislau Rosenberg, publicată online la Editura “Sfântul Ierarh Nicolae” sub formă de e-book, se concentrează de-a lungul celor 82 de pagini pe utilizarea diverselor uleiuri esențiale în prevenția, respectiv în tratarea anumitor afecțiuni, dar și în domeniul cosmetic. Cei interesați pot achiziționa volumul la prețul de 50 lei sau prin intermediul unui SMS în valoare de 10 euro pe portalul librariascriitorilor.ro.

Astăzi, la “Dialogurile de pe Strada Cetății”, mai aflăm care este legătura baronului Brukenthal cu homeopatia, amănunte inedite despre patrimoniul farmaceutic al Sibiului – unic în România – și evenimentele dedicate acestei moșteniri culturale și științifice de excepție.

Click pe imaginea de mai sus pentru a urmări episodul!

Totodată, am relansat rubrica “Doctor Natura”, iar de acum veți găsi materialele informative produse de Ladislau Rosenberg în format video, pe site-ul nostru și pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns