Destinații cu ștaif în județul Sibiu

Destinații cu ștaif în județul Sibiu

Două pensiuni din județul Sibiu se află pe lista experiențelor care merită explorate vara aceasta, realizată de portalul Epic Visits.

Câteva dintre cele mai valoroase şi populare iniţiative turistice din România, care propun experienţe ce stimulează simţurile, explorarea unor locuri sălbatice, dar şi ale unora pline de tradiţii, se numără între destinaţiile recomandate pentru vara aceasta de platforma de călătorii epicvisits.com.

Printre cele opt oferte reunite în campania Epic Summer Exclusive, disponibile în perioada iunie – septembrie 2021, regăsim Agora Cisnădioara, din Mărginimea Sibiului, un proiect despre care Epic Visits notează că reprezintă “un exemplu de întreţinere a patrimoniului cultural”.

Agora Cisnădioara. “O poveste despre comunitate, educaţie şi patrimoniu”

“Acestei vechi case de saşi din centrul satului i-a fost dată o nouă menire şi este acum o cazare ideală pentru familiile cu copii. Casa însăşi spune o poveste despre comunitate, educaţie şi patrimoniu – o cameră a pianului, un vechi cuptor tradiţional de pâine şi numeroasele opere de artă întregesc casa, iar unele dintre ele au fost create de meşterii satului. Există şi mai multe instalaţii în «Grădina de vis a copiilor», concepută în parteneriat cu o echipă de arhitecţi din Germania”, menționează portalul.

Prețul unei nopți de cazare într-o cameră de familie (2 adulți și 2 copii) pornește de la 81 euro, cu micul dejun disponibil la cerere.

Porumbacu Treehouse A-frame. “Imersiune în natură”

De asemenea, familiile cu unul sau doi copii se vor bucura cu siguranță de ambianța unică a unei “căsuțe în copac”. Este vorba despre Porumbacu Treehouse A-frame, disponibilă de la 125 euro/noapte cu mic dejun inclus.

“Aflată în inima unei mici păduri din Porumbacu de Sus, nu departe de Transfăgărăşan, căsuţa este un prilej excelent pentru imersiune în natură”, recomandă cei de la Epic Visits.

Epic Visits este o companie dezvoltată de antreprenorii Raluca Jianu şi Bogdan Jianu, co-fondatori Ferestroika, Mihai Bârsan, cu experienţă internaţională în business development, şi Emanuel Pasat, ex-manager la IBM, co-fondator Feexers.

Răspunde