Atelierul de Meșterilit: Iepurașul Fotograf

Atelierul de Meșterilit: Iepurașul Fotograf

Aurilă (Aurelia Călinescu) și Rilă vă așteaptă la un nou Atelier de Meșterilit, iar de data aceasta tema de lucru constă în realizarea unei rame foto simpatice și ușor de confecționat.

Atelierul „Iepurașul Fotograf” va avea loc duminică, 4 iulie, de la ora 10, la Teatrul Gong. Evenimentul este recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani. Biletele sunt disponibile prin entertix.ro.

ATELIERELE DE MEȘTERILIT cu AuRILĂ și IepuRILĂ își propun să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Aceste ateliere deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, menită să dezvolte imaginația copiilor, care au șansa să învețe lucruri noi din domeniu, într-un anturaj prietenos. Copiii fac cunoștință cu noțiuni noi, precum teatrul de umbre sau marioneta, interacționează cu mai multe tipologii de păpuși de teatru, creează accesorii pentru costume și decor prin mijloace adecvate vârstei lor. Totodată, cei mici vor deprinde tehnici de mânuire și animație, prin care vor însufleți obiectele construite de ei. Scopul unui astfel de atelier este de a dezvolta creativitatea copiilor prin deprinderea unor operațiuni manuale de tăiere-decupare-asamblare și folosirea unor materiale diverse și tehnici de construcție specifice artei teatrale.

Răspunde