Un teatru mic reușește să facă performanță la nivel național

Un teatru mic reușește să facă performanță la nivel național

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă, în acest final de săptămână, spectacolul „Aventurile lui Pinocchio”.

Producția va fi prezentată atât în limba germană, cât și în limba română. „Pinocchio” încheie un maraton cu 67 de evenimente organizate în luna iunie.

Adrian Tibu, manager: „Suntem absolut bucuroși că putem aduce atâta bucurie în orașul nostru! Agenda lunii iunie cuprinde 42 de reprezentații pentru copii, dintre care trei în premieră la Sibiu, 19 ateliere pentru copii și adolescenți, dar și alte șase evenimente speciale organizate atât pentru publicul larg, cât și în circuit închis pentru școli, grădinițe și alte categorii speciale. Iată cum un teatru mic, cu resurse limitate și restrânse în acest an dificil, reușește să facă performanță la nivel național. Prin programul prezentat împreună cu publicul nostru entuziasmat reușim să facem din acest oraș un loc mai bun în care să trăim! Iar din acest motiv, vreau să le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi!”

Cei mici vor putea redescoperi poveste lui Pinocchio într-o reprezentație în germană, joi, 24 iunie, de la ora 18:00, precum și în limba română vineri, 25 iunie, ora 18:00, sâmbătă, 26 iunie, orele 11:00 și 18:00 și duminică, 27 iunie, de la ora 11:00.

Cunoaștem cu toții povestea marionetei lui Geppetto și peripețiile prin care a trecut până a înțeles că trebuie să fie un băiețel cuminte. Pentru toate faptele rele a fost pedepsit, iar pentru cele bune a primit răsplata meritată. Povestea este completată de greierașul care i-a fost tot timpul un bun sfătuitor, o adevărată „a doua conștiință”, care veghează mereu asupra copiilor, îndemnându-i să fie buni și ascultători. Acesta este mesajul principal transmis și prin spectacolul Teatrului „Gong”, pus în scenă încă din anul 2000, în regia lui Lilly Krauss-Kalmár, după fermecătorul text al scriitorului italian Carlo Collodi.

Spectacolul are o durată de aproximativ 60 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani. Din distribuție fac parte actorii: Jenö Major, Angela Páskuy, Monica Baldea, Claudia Stühler, Adrian Prohaska, Daniela Dragomir, Gabriela Mitrea și Hansel Andrei.

Accesul publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului sau online, prin teatrulgong.ro, cu respectarea tuturor măsurilor de distanțare socială și siguranță sanitară. Prețul unui bilet este de 12 lei, tarif flexibil.

Răspunde