“Obiceiuri și tradiții” – un festival de 10

“Obiceiuri și tradiții” – un festival de 10

Școala Populară de Arte și Meserii “Ilie Micu” Sibiu desfășoară, în perioada 24-30 iunie, festivalul “Obiceiuri și tradiții”, ediția a X-a.

Manifestările au debutat ieri, 24 iunie, cu muzică populară, jocuri populare, o expoziție de pictură intitulată “Ipostaze ale iei” și o expoziție de artă tradițională, la Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Duminică, 27 iunie, între orele 13.00 și 15.00, va avea loc un spectacol artistic și o expoziție de artă tradițională organizată tot în zona Târgului de Țară din Muzeul ASTRA.

“Luni, 28 iunie, între orele 16.00 și 19.00, vă așteptăm pe toți iubitorii muzicii ușoare și instrumentale la un spectacol, în care protagoniștii, elevii noștri, vor prezenta rodul muncii lor din cadrul Școlii Populare de Arte. Acest eveniment se va desfășura la FDGR Sibiu. Miercuri, 30 iunie, între orele 16.00-19.00, sunteți așteptați la spectacolul artistic organizat la FDGR Sibiu, spectacol în cadrul căruia puteți admira implicarea elevilor și a profesorilor Școlii Populare de Arte si Meserii «Ilie Micu» Sibiu”, transmite Alina Angelica Vintilă, managerul instituției.

Răspunde