Despre economie în pandemie

Despre economie în pandemie

Situația economiei regionale și proiectele economice transilvănene vor face subiectul următorului eveniment din seria „Dezbateri sibiene”.

Marți, 15 iunie, de la ora 18, evenimentul se va desfășura în Sala Oglinzilor de la sediul FDGR Sibiu (str. General Magheru 1-3) sub genericul „Economia în Transilvania – un instantaneu în timpul pandemiei Corona”.

Invitați sunt Harald Friedrich, președintele Clubului Economic German Transilvania (DWS) și Benjamin Jozsa, director executiv al Forumului Democrat al Germanilor din România, iar discuțiile vor fi moderate de Raimar Wagner, director al Biroului pentru România și Republica Moldova al Fundației „Friedrich Naumann” pentru Libertate.

„În centrul discuției va sta schimbul de opinii referitoare la proiecte economice și situația economiei în prezent. Care sunt provocările momentului? Există o legătură între activitatea Forumului German și domeniul economic? Cum poate fi realizat un schimb de experiență și o colaborare?” este mesajul organizatorilor.

Evenimentul este conceput din octombrie 2020 în format hibrid, adică cu public restrâns și cu transmitere live pe Facebook și canalul YouTube al Forumului German Sibiu. Se asigură traducere simultană. Numărul participanților fiind limitat, este necesară înregistrarea prealabilă la adresa dfdh@forumhermannstadt.ro.

Răspunde