Toate cele bune de la Cluj

Toate cele bune de la Cluj

„Produs de Cluj” revine la Sibiu, între 28 și 30 mai.

De această dată, cu o piață volantă în parcarea Shopping City Sibiu, care reunește producători din domeniul produselor din carne și lapte preparate după rețete specifice în gospodăriile din Transilvania, uleiuri presate la rece, pâine și cozonac, prăjituri, ciocolată de casă, turtă dulce și multe altele.

„Din stupine vine mierea de albine, câmpurile de lavandă trimit și ele o mulțime de produse, iar din livezi ne vin sucurile, siropurile, gemurile și dulcețurile naturale. Artizani cu har și dar vor oferi costume populare din toate zonele etnofolclorice, podoabe lucrate de mână, obiecte de marochinărie sau sculptate în lemn”, transmit organizatorii evenimentului.

Asociația Produs de Cluj are ca scop principal dezvoltarea durabilă şi promovarea produselor, a valorilor tradiţiei şi ale culturii, a turismului din zona judeţului Cluj, promovarea excelenţei în domeniul agriculturii, a meşteşugurilor tradiţionale, în vederea creşterii competitivităţii în acest domeniu şi a dezvoltării mediului rural, reprezentarea producătorilor locali atât la nivel naţional, cât şi la nivel internaţional.

Răspunde