Se redeschid atelierele de creație pentru copii, la Gong!

Se redeschid atelierele de creație pentru copii, la Gong!

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu reia seria atelierelor de creație la sediu, după o pauză de 14 luni.

Programul atelierelor este gândit ca o platformă prietenoasă prin care cei mici să își dezvolte abilitățile creative și de comunicare în grup. Aceștia vor construi obiecte și figurine de animație, dar vor fi provocați, de asemenea, să spună povești, respectând toate normele de distanțare socială și de siguranță sanitară. Numărul de participanți este limitat la 6 copii pentru fiecare atelier în parte.

Aurilă (Aurelia Călinescu) și Rilă deschid noua serie de workshop-uri sâmbăta aceasta, de la ora 10:00. „Atelierul de Meșterilit” e pregătit pentru a celebra noul sezon cald, iar tema de lucru constă în realizarea unor lampioane personalizate. Atelierul are o durată de aproximativ 1h30min și este recomandat copiilor cu vârsta între 6 și 10 ani.

Diana Ribana continuă programul printr-o întâlnire programată duminică, 16 mai, de la ora 10:00. „Atelierul de creat povești” va avea ca personaj central un omuleț de grâu, iar cei mici vor fi provocați să creeze o narațiune în jurul acestuia. Participanții își vor personaliza propriile ghivece în care vor planta boabe de grâu, pe care le vor crește acasă. Atelierul are o durată de aproximativ 1h30min și este recomandat copiilor cu vârsta între 6 și 10 ani.

Claudia Benchea îi așteaptă pe cei mici să redescopere lumea Star Wars. Acest atelier va avea loc miercuri, 19 mai, de la ora 18:00 și este recomandat celor cu vârsta între 6 și 10 ani. Participanții își vor putea construi propriile săbii și mantii pentru a salva galaxia.

Programul complet și actualizat al atelierelor pentru următoarele săptămâni poate fi consultat pe teatrulgong.ro sau descărcând gratuit aplicația „Teatrul Gong” din Apple Store sau Google Play.

Accesul la oricare dintre ateliere se face pe baza biletelor puse în vânzare online, prin teatrulgong.ro, sau de la Agenția de Bilete din foaierul teatrului, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00, iar duminica între orele 10:00 – 14:00. Prețul unui bilet este de 14 lei și include toate materialele necesare. Biletul este nereturnabil și nu poate fi modificat după achiziție. Pentru mai multe detalii, puteți folosi numărul de telefon 0269 210 906.

Sălile de activitate sunt aerisite și dezinfectate complet, înainte de fiecare eveniment. Nebulizarea încăperilor se face cu un produs biocid de grupa I, utilizare profesională, non toxic, bactericid, fungicid, virucid și sporicid, avizat de Ministerul Sănătății. Accesul în teatru este permis numai în condițiile unui triaj observațional, ce presupune măsurarea temperaturii fiecărui vizitator/spectator. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locație. Nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată) și nici al celor care înregistrează temperatura măsurată mai mare de 37,3˚C. La intrarea în teatru este obligatorie folosirea dezinfectanților pentru mâini. Accesul în spațiul teatrului se face cu respectarea distanțării de minimum 1,5 m, urmărind marcajele de pe podea. Masca de protecție este obligatorie pe toată durata vizitei atât în interiorul, cât și în exteriorul, teatrului. Este încurajată folosirea plăților contactless cu cardul sau telefonul, dar mai ales achiziția online a biletelor.

Răspunde