Rock the Symphony. Cu casa închisă!

Rock the Symphony. Cu casa închisă!

Filarmonica de Stat Sibiu redeschide Sala Thalia pentru public cu un concert-eveniment SOLD OUT!

Toate biletele puse în vânzare pentru ”Rock the Symphony”, primul eveniment al Orchestrei Filarmonicii Sibiu cu public după închiderea sălilor de spectacol în luna martie, au fost epuizate în doar două zile.

Deep Purple, Adele, Guns`N’Roses, One Republic, Nirvana, Jimi Hendrix, Ed Sheeran, Bruno Mars, Queen sau Michael Jackson vor putea fi ascultate, în interpretarea Orchestrei Filarmonicii, în această seară, cu începere de la ora 19, la Sala Thalia.

Orchestra dirijată de Remus Grama, alături de solistul Sorin Petrescu (pian), va interpreta pop-rock și muzică de film, de la cunoscutele ”Smoke on the Water” sau ”Bohemian Rhapsody” până la ”Thriller”-ul lui Michael Jackson și mult mai tânăra ”Counting stars” a celor de la One Republic.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie pentru publicul prezent la concert. Pentru a respecta normele sanitare în vigoare, au fost puse în vânzare doar 145 de bilete, spectatorilor prezenți li se va măsura temperatura, iar fiecare dintre aceștia va trebui să se dezinfecteze pe mâini la intrarea în sală.

Răspunde