Strada Cetății

Vești și povești să le-ndrăgești!

Maraton de vaccinare în acest weekend

timp de citire 2 min

Primăria Sibiu și Muzeul Brukenthal, cu sprijinul Instituției Prefectului și al Direcției de Sănătate Publică Sibiu, organizează sâmbătă și duminică, 22-23 mai, un maraton al vaccinării.

În curtea Palatului Brukenthal din Piața Mare, în cele două zile, în intervalul orar 9.00 – 19.00, cei care doresc să se vaccineze pot veni în acest punct, fără să aibă nevoie de programare, doar în baza cărții de identitate. Imunizarea se va face cu vaccinul produs de Pfizer – BioNtech.

Muzeul Brukenthal a pus la dispoziție curtea interioară, iar ISU Sibiu a montat corturile în care s-au amenajat deja cele două puncte de vaccinare. Alte dotări necesare pentru desfășurarea maratonului de vaccinare au fost puse la dispoziție de Primărie și de muzeu. De altfel, gazdele îi vor premia pe cei care se vaccinează, oferindu-le vizitarea gratuită a expozițiilor temporare de la parter.

Personalul medical care va efectua vaccinarea va fi asigurat de Primăria Sibiu, din rândul personalului medical contractat pentru centrele fixe și pentru echipa mobilă de vaccinare, alcătuită cu sprijinul Crucii Roșii.

Vaccinare fără programare și la centrul de la Expo Redal

Cei care doresc să se vaccineze pot face acest lucru și la centrul de vaccinare organizat de Primăria Sibiu la Expo Redal de pe str. J.S. Bach, fără a avea nevoie de programare, ci doar de cartea de identitate. Imunizarea se va face și aici cu vaccinul produs de Pfizer – BioNtech.

Lasă un răspuns