Un nou hotel de patru stele, cu restaurant italienesc, se lansează la Sibiu

Un nou hotel de patru stele, cu restaurant italienesc, se lansează la Sibiu

APX Hotels va inaugura la Sibiu, în luna iulie, noul Hermanns Hotel, cotat la patru stele.

„Grupul APX Hotels îşi creşte portofoliul cu un nou hotel de 4 stele în centrul Sibiului. Fostul hotel Libra a fost tranzacţionat, prin intermediul companiei Crosspoint Real Estate, pentru 1,85 miloane euro, în cursul anului trecut. Lucrările de renovare se apropie de final, adăugând ultimele detalii de design, iar în iulie 2021, noul Hermanns Hotel va găzdui primii oaspeţi”, anunţă compania.

Hermanns Hotel se adresează atât clienţilor business, cât şi leisure şi va avea o capacitate de 71 de camere, două săli de conferinţă de 45 şi respectiv 100 de persoane, un centru spa modern – dotat cu piscină interioară, saună, hammam, baie de aburi, săli de masaj, salină, zonă de relaxare şi sala de fitness.

Măriuca Cristea, chief strategy officer, APX Hotels: „Suntem foarte entuziasmaţi de deschiderea noului hotel, Hotel Hermanns Sibiu, al cincilea hotel din cadrul grupului APX Hotels şi este situat în proximitatea centrului istoric. Acesta dispune de absolut toate facilităţile necesare pentru a crea clienţilor noştri o experienţă memorabilă şi oferă câteva elemente inovative, chiar unice pe piaţa hotelieră din România. Hotel Hermanns va fi, cu siguranţă, un hotel de referinţă pentru Sibiu şi pentru întreaga regiune.”

Restaurantul cu specific italienesc al noului hotel, denumit „Restaurant Fain”, va avea o capacitate de 100 de persoane la interior şi 80 de persoane pe terasă.

Fostul hotel Libra, de pe Calea Gușteriței, se afla într-o stare avansată de degradare, astfel că investitorul a cheltuit aproximativ 5 milioane de euro pentru lucrările de renovare.

Răspunde