Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis de Sfintele Paşti

Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis de Sfintele Paşti

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis credincioşilor care celebrează mâine Sfintele Paşti urarea de „sărbători binecuvântate, bună înţelegere şi prosperitate”, subliniind că în aceste momente „avem nevoie mai mult ca oricând de credinţă şi speranţa pe care Lumina Învierii ni le insuflă”.

„Tuturor credincioşilor care sărbătoresc duminică Sfintele Paşti, fie că sunt în ţară sau în comunităţile Diasporei, le transmit sărbători binecuvântate, bună înţelegere şi prosperitate. În aceste momente avem nevoie mai mult ca oricând de credinţă şi speranţa pe care Lumina Învierii ni le insuflă. Traversăm de mai bine de un an o perioadă dificilă provocată de pandemia de COVID-19, dar împreună, având grijă de sănătatea noastră şi ocrotindu-i pe cei dragi, vom depăşi cu bine aceste momente grele. Vă mulţumesc pentru solidaritatea şi responsabilitatea de care aţi dat dovadă în tot acest timp”, a transmis Iohannis, astăzi, într-un mesaj video postat pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale, cu ocazia sărbătorilor pascale catolice.

Şeful statului şi-a exprimat convingerea că sacrificiile făcute acum „vor fi în curând răsplătite şi ne vom putea reîntâlni în siguranţă cu toţi cei apropiaţi”.

„Aceste zile de sărbătoare, încărcate de profunde semnificaţii spirituale, să vă aducă linişte sufletească, armonie şi generozitate faţă de semeni. Cristos a Înviat! Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Frohe Ostern!”, şi-a încheiat Klaus Iohannis mesajul.

Răspunde