Emoții, bucurii și zâmbete mii: Micul Market Creativ

Emoții, bucurii și zâmbete mii: Micul Market Creativ

Atunci când alegem să ne oferim nouă sau celor dragi un cadou lucrat manual, de fapt dăruim o poveste, o emoție și o mare bucurie, este de părere Andreea Arju, sufletul proiectului „Arju Art”.

În acest sfârșit de săptămână, între orele 11 și 16, Andreea ne invită la Micul Market Creativ pentru a descoperi cel mai colorat loc din Sibiu.

„Am pregătit alături de mulți artiști și artizani talentați și frumoși din România o selecție întreagă de cadouri create cu multă dăruire, atât de potrivite pentru zilele de sărbătoare ce vor urma! Astfel, dacă ne veți vizita, veți descoperi aici creații colorate, creații inedite, cum ar fi florile delicate și decorațiunile realizate din ceramică de cei de la «Lumea Ceramicii» sau semne de carte, agende, broșe, toate din lemn și pictate cu mult drag de cei de la «Decolor» din Sibiu. Mai există foarte multe accesorii, genți, haine, tricouri pictate de Adela de la «Colour Sense». De asemenea, avem partea de bijuterii din argint sau verighetele și butonii lucrați manual de «Xpisto», din materiale prețioase. N-am uitat nici copilașii: cei de la «mokoFUN» din București ne-au trimis multe hăinuțe colorate, realizate numai din materiale naturale. Iar pentru cei ce își doresc un cadou fermecător, delicat și parfumat, Claudia de la «Artemi Candles and Flowers» ne propune o selecție de lumânări turnate în ceșcuțe foarte fine din porțelan. De asemenea, avem tablouri realizate de artistul Ana Paz ce locuiește în Elveția. Ar mai fi eșarfele colorate, cu imprimeuri speciale, de la «Scarves World» din Anglia și, desigur, nu puteam să-i uităm pe domni. Pentru dânșii, pe lângă butonii pe care i-am amintit mai devreme, avem papioane și batiste elegante, realizate de cei de la «Bowtique» din București”, arată Andreea Arju.

Micul market creativ de la „Arju Art” va fi deschis și weekend-ul viitor, pe 24 și 25 aprilie.

„Atât în acest weekend, cât și weekend-ul următor, cu mare drag vă așteptăm să ne descoperiți colțișorul colorat, un colț în care, pe lângă aceste lucruri minunate, veți descoperi multă emoție!”, este mesajul Andreei.

Iepurașul de Paște cu siguranță se poate inspira dacă dă o raită pe Calea Dumbrăvii nr. 58C (intrarea din str. Ilarie Chendi). Fiecare dintre micile minunății unicat vine „la pachet” cu o fărâmă de iubire, fiindcă a fost lucrată manual. Când cumpărați de aici un tablou, o bijuterie, o lumânare parfumată sau un papion, încurajați un artist independent din Sibiu sau din alt colț al țării să creeze mai departe cu aceeași dăruire.

Răspunde