„Cocoșelul moțat”, atelier de „meșterilit” marca Teatrul Gong

„Cocoșelul moțat”, atelier de „meșterilit” marca Teatrul Gong

În gospodăriile bunicilor, cocoșul este considerat ceasornicul curții, astfel că, în fiecare dimineață, cum răsare soarele, moțatul cocoș cu ale lui pene atent îngrijite trezește întreaga gospodărie.

De data aceasta, Aurilă și prietenul său, iepurele Rilă, s-au hotărât să confecționeze un cocoș pe care îl puteți manevra cu ajutorul a două tije de lemn. Cei doi prieteni l-au meșterilit din ouă de polistiren, i-au făcut un penaj colorat din hârtie și l-au vopsit cu ajutorul culorilor acrilice.

Vedeți aici atelierul de „meșterilit” coordonat de Aurelia Călinescu la Teatrul Gong:

Următorul atelier de creație pentru copii organizat de Teatrul Gong se numește „Coperta de carte magică” și va fi susținut de Claudia Benchea.

„Aprilie este luna cărților! Pe 2 aprilie sărbătorim Ziua Internațională a Cărților pentru Copii, iar pe 23 aprilie sărbătorim Ziua Internațională a Cărții, așa că, voi, piticii pricepuți, sunteți provocați să confecționați împreună cu Claudia o copertă de carte magică care să vă protejeze cărțile în lupta cu timpul. Cu doar câteva materiale, dar multă creativitate veți reuși să vă confecționați o copertă magică pentru cartea voastră preferată”, transmite instituția.

Evenimentul se adresează copiilor cu vârste între 6 și 10 ani și va fi transmis în direct miercuri, 21 aprilie, începând cu ora 18:00, pe pagina de Facebook a Teatrului Gong.

Răspunde