Cadouri unicat, din mâinile micilor artiști și antreprenori

Cadouri unicat, din mâinile micilor artiști și antreprenori

Peste 50 de copii din Regiunea Centru au lucrat timp de o lună de zile la diverse obiecte artizanale. Aceste produse sunt scoase la vânzare pe platforma social-media a Centrului Europe Direct Regiunea Centru, iar banii obținuți vor ajunge la copii înainte de sărbătorile pascale.

Printr-un proiect demarat de Europe Direct Regiunea Centru, susținut de Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru și de Reprezentanța Comisiei Europene în România, peste 300 de articole produse de copii cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani din județele Sibiu, Alba, Brașov, Covasna și Mureș sunt disponibile pentru a fi cumpărate de orice doritor din Regiunea Centru și din țară. Găsiți în magazinul virtual diverse articole decorative cu tematică pascală, semne de carte, jocuri inventate de ei, dulceață, picturi, tricouri, desene, tablouri, cercei, articole țesute și alte obiecte care vă pot aduce un zâmbet și mulțumire când o să le vedeți în casă sau pe birou.

Simion Crețu, director general ADR Centru: „Vin sărbătorile și sperăm ca fiecare cetățean să sprijine copiii care au spirit antreprenorial și poate au avut parte de mai puține șanse în viață. Este un proiect ce îmbină utilul cu frumosul, mai ales în aceste momente grele pe care le traversăm cu toți și-i afectează mai mult pe copiii care stau în casă. Micuții și-au investit creativitatea și energia în fiecare obiect în care și-au pus munca și speranța.”

Intrați pe acest link, vedeți produsele create și transmiteți un mesaj cu ceea ce doriți să achiziționați! Veți fi contactat de un reprezentant al Europe Direct Regiunea Centru sau al Asociației Euro Dinamic și veți afla informații despre plată și livrare, urmând ca apoi să primiți coletul.

Răspunde