Strada Cetății

Vești și povești să le-ndrăgești!

Hai la joacă în Muzeul ASTRA!

timp de citire 1 min

Baba Dochia își cam scutură cojocul astăzi, dar la Muzeul în aer liber ai destule de văzut și de învățat chiar și atunci când ninge!

Nu uita că este ultimul sfârșit de săptămână în care poți lăsa un mesaj frumos pentru semenii tăi, la “Pomul gândurilor bune” de pe Aleea Lemnului.

De asemenea, astăzi și mâine, între orele 9:30 și 16:30, Muzeul ASTRA te invită la atelierul de împletit fir de mărțișor, în Pavilionul Muzeal Multicultural, unde găsești materialele naturale și metoda tradițională de lucru.

Tot în Dumbrava Sibiului, gospodăria de oier transhumant din Rășinari te așteaptă de la 11:00 la 15:00 cu un atelier de apicultură. Vei afla o mulțime de lucruri interesante despre viața albinelor și despre căsuțele lor.

Mâine, 7 martie, în intervalul orar 9:30 – 16:30, ne pregătim pentru Ziua Internațională a Femeii printr-un atelier de pictură pe lemn. “Pictează împreună cu noi un tablou cu flori de primăvară, un cadou, o amintire, un suvenir pentru mama ta!” este îndemnul celor de la Muzeul ASTRA. Atelierul “Cu drag pentru mama” va avea loc în Pavilionul Muzeal Multicultural de la intrarea principală.

Lasă un răspuns