Scenariul roșu. Teatrul „Gong” trage cortina până la vremuri mai bune

Scenariul roșu. Teatrul „Gong” trage cortina până la vremuri mai bune

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu își anulează toate evenimentele, începând de mâine, 13 martie.

Măsură a fost luată pentru respectarea dispozițiilor Hotărârii de Guvern nr. 856/2020, având în vedere că rata de incidență cumulată, calculată la 14 zile, la nivelul municipiului Sibiu, a depășit valoarea de 3/1000 de locuitori.

Toate biletele vor fi anulate automat, iar acestea nu vor putea fi folosite pentru alte reprezentații.

„Contravaloarea biletelor achiziționate pentru evenimentele anulate va fi returnată automat în contul din care s-a făcut plata, în termen de maxim 14 zile. În cazul puțin probabil în care o rambursare nu se va procesa cu succes în acest interval, invităm spectatorii să ne contacteze la numărul 0269 210 906, pentru a soluționa eventualele erori în cel mai scurt timp posibil. În funcție de recomandările autorităților, vom reveni cu mai multe detalii.

Fără implicare, teatrul dispare! Am aplicat toate măsurile recomandate de autorități pentru combaterea răspândirii noului coronavirus și am avut grijă să implementăm chiar și un set de reguli suplimentare la nivel instituțional. E important să înțelegem că depinde de fiecare dintre noi să avem grijă unii de alții pentru a ne revedea, sănătoși, cu zâmbetul pe buze cât mai curând”, transmite Adrian Tibu, managerul instituției.

Răspunde