Final de martie, început de aprilie ÎN DIRECT cu TNRS

Final de martie, început de aprilie ÎN DIRECT cu TNRS

Naționalul sibian continuă să ofere experiența spectacolului de acasă cu alte cinci producții.

„Orb de mină”, regia Bogdan Sărătean, este recomandarea weekend-ului 27 – 28 martie, iar „Încoace și încolo” / „Hin und Her”, regia Alexander Riemenschneider, „O zi de vară”, regia Ofelia Popii, și „Tom și Jerry”, regia Florin Piersic Jr. vor putea fi vizionate în perioada 1 – 3 aprilie, ÎN DIRECT pe Scena Digitală.

„Orb de mină” – două seri, două distribuții

În 27 și 28 martie, de la ora 19:00, spectatorii TNRS sunt invitați la o poveste despre corupție și naționalism. Actorii Mihai Coman, Emőke Boldizsár/Codruța Vasiu, Gabriela Pîrlițeanu/Ioana Cosma, Pali Vecsei și Cristian Stanca explorează un text despre xenofobie și prejudecată, într-un spectacol în dublă distribuție despre vină și singurătate. Regizorul Bogdan Sărătean creează o dramă plină de umor incisiv, la capătul căreia nu se întrevede nicio soluție. TNRS și FITS au dorit ca de Ziua Mondială a Teatrului, 27 martie, actorii să joace de pe scenă pentru spectatorii săi.

„Încoace și încolo” / „Hin und Her” se numără printre primele producții ale Secției Germane transmise ÎN DIRECT pe Scena Digitală

Spectacolul regizat de Alexander Riemenschneider satirizează cu un simț critic ascuțit o temă de actualitate în spațiul european – granițele și situațiile birocratice absurde în care este plasat omul de rând. De această dată, ispășitorul nu este emigrantul ajuns în spațiul european, ci însuși cetățeanul european. Reprezentația se difuzează joi, 1 aprilie, și este prezentată în limba germană, cu traducere în limbile română și engleză.

„O zi de vară” și „Tom și Jerry” încheie primul weekend din aprilie cu fluturi în stomac și fiori pe șira spinării

În 2 aprilie poate fi (re)văzut spectacolul „O zi de vară”, regizat de Ofelia Popii, ÎN DIRECT pe Scena Digitală. Un periplu a două personaje cu o singură mare problemă existențială – a te sinucide sau nu, după un text semnat Sławomir Mrożek. „Tom și Jerry”, spectacolul îndrăzneț regizat de Florin Piersic Jr., poate fi vizionat în 3 aprilie. O producție despre crimă și „compasiunea care e cel mai mare dușman”, destinat amatorilor de senzații tari și, mai ales, de umor negru.

Biletele pot fi achiziționate cu același preț ca pentru un loc în sală, respectiv 30 de lei, iar intervalul orar disponibil pentru vizionare este conform duratei desfășurării spectacolului, începând cu ora 19:00. Biletele pot fi achiziționate de pe site-urile Entertix, mySTAGE, iaBilet și Eventbook. Spectacolele difuzate ÎN DIRECT pe Scena Digitală nu sunt disponibile pe bază de abonament.

Răspunde