“Descindere” în lumea copilăriei

“Descindere” în lumea copilăriei

Copiii de la grădinița din Roșia au deschis poarta tărâmului de basm pentru un musafir mai puțin obișnuit.

Ei au făcut cunoștință cu plutonierul adjutant Rareș Stoia, de la Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu, care le-a citit “Ai o pasăre pe cap”, de Mo Willems – o poveste amuzantă despre prietenia dintre un elefant și un purceluș.

“Inspectoratul de Jandarmi Județean Sibiu a acceptat provocarea lansată de Grădinița cu Program Normal Roșia de a se alătura preșcolarilor la o activitate de lectură. Astfel, astăzi, copiii au fost încântați să asculte povești citite de un jandarm. Acest tip de activitate, «Rutină de lectură cu un invitat adult», la care am avut plăcerea să participăm, face parte din programul Asociației OvidiuRo, «Citește-mi 100 de povești», desfășurat în parteneriat cu Ministerul Educației și Ministerul Culturii, sub egida proiectului «România Educată», derulat de Administrația Prezidențială”, a spus locotenentul Floriana Picioiu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu.

Prin același program al Asociației OvidiuRo, copiii au mai avut parte de ore de lectură cu preotul din sat și directorul adjunct al școlii.

Răspunde