Strada Cetății

Vești și povești să le-ndrăgești!

Flori în loc de bilete

timp de citire 2 min

”Cea mai frumoasă stradă din Sibiu” va prinde culoare la începutul lunii martie, atunci când terasele și fațada Sălii Thalia vor fi împodobite cu flori aduse de iubitorii Fiarmonicii. Pentru fiecare mușcată sau petunie curgătoare, spectatorii vor primi un bilet gratuit la unul din evenimentele organizate în luna martie!

Filarmonica de Stat Sibiu sărbătorește primăvara – muzical și vizual – pe parcursul întregii luni martie. “După cenușiul iernii, vom da culoare Sălii Filarmonicii prin intermediul proiectului «O floare pentru Thalia». Cu ajutorul comunității locale – spectatori sau agenți economici – fațada și terasele Sălii Thalia vor fi împodobite cu mușcate și petunii curgătoare. În schimbul florilor, spectatorii vor primi bilete gratuite la evenimentele organizate de Filarmonica Sibiu”, anunță Laurențiu Străuț, purtătorul de cuvânt al instituției de cultură.

Iar programul cultural propus este unul pe măsură: zece evenimente muzicale, toate gândite pentru a sărbători primăvara, dragostea și, desigur, femeia. Programul complet este disponibil pe site-ul filarmonicasibiu.ro, în aplicația Filarmonica Sibiu și pe pagina oficială de Facebook.

“Pornind de la liderul spiritual al Filarmonicii Sibiu – Thalia – muza din mitologia greacă, fiică a lui Zeus, care în traducere înseamnă «cea veselă, cea înfloritoare», am propus comunității sibiene acest proiect prin care fiecare din noi poate fi parte a renașterii și înfloririi spațiului cultural local. Din 1 martie, fiecare sibian care va aduce o mușcată sau o petunie curgătoare va primi în loc un bilet pentru unul din evenimentele organizate de Filarmonica Sibiu în luna martie. Florile vor împodobi terasele și fațada Sălii, contribuind astfel – asemeni Thaliei – la transformarea acestui spațiu într-unul vesel și înfloritor”, adaugă Laurențiu Străuț.

Proiectul ”O floare pentru Thalia” este realizat în parteneriat cu Teatrul Național Radu Stanca din Sibiu şi Școala Populară de Arte și Meserii ”Ilie Micu”.

Sprijiniți muzica Filarmonicii Sibiu! Deveniți mecena prin donații onorifice în contul: RO 86 TREZ 57621 G 370100XXXX (CUI/CF Filarmonica de Stat Sibiu: 4556263)

Următorul concert este programat joi, 25 februarie.

Lasă un răspuns