Ingrediente
- 20 g unt
- 400 g aluat foietaj
- 500 g ciuperci din conservă
- 200 g rucola
- 2 linguri de ulei de măsline
- 1/2 pahar de vin alb
- parmezan ras
- busuioc
Sos brun
- 20 g unt
- 1 linguriţă de zahăr brun
- 1 pahar de vin roşu
- sos de soia
Mod de preparare
- Se unge o tavă de plăcintă cu ulei şi se întinde aluatul foietaj. Se stropeşte cu ulei de măsline şi se presară puţin parmezan ras.
- Se dă tava la cuptor pentru 20 de minute. Între timp, se călesc pe foc ciupercile în puţin unt şi vin alb.
- Se asezonează cu sare, piper şi busuioc verde.
- Se scoate tava din cuptor, se lasă să se răcească 10 minute şi după aceea se toarnă amestecul de ciuperci. Deasupra se presară frunze de rucola.
- Se stropeşte totul cu sos brun.