Colorată, gustoasă și ușoară, numai bună pentru a ne reveni la bunele obiceiuri după ospețele de sărbători!
[ingredients title=”Ingrediente”]
- 100 g rucola
- 4 globuri de mozzarella (140 g)
- 1 rodie
- 2 portocale roşii
- 1/2 lămâie
- 4 linguri de ulei de măsline
- 3-4 frunze de mentă
- 40 g de brânză pecorino
- sare
- piper
[/ingredients]
[directions title=”Mod de preparare”]
- Se curăţă salata şi portocalele.
- Portocalele se taie în bucăţi de 3-4 cm şi se rup globurile de mozzarella în fâşii neregulate.
- Se aşează toate în farfurie, împreună cu boabele de rodie şi bucăţile de pecorino.
- Din uleiul de măsline, sare, piper şi mentă se prepară un dressing light, care se toarnă peste salată.
[/directions]