Raze de speranță! Muzeul ASTRA, redeschis după patru săptămâni

Raze de speranță! Muzeul ASTRA, redeschis după patru săptămâni

Așteptarea a luat sfârșit! Muzeul ASTRA se va redeschide începând de mâine, 14 decembrie, după patru săptămâni în care au fost sistate toate acțiunile destinate publicului.

Măsura vine ca urmare a deciziei oficiale de încheiere a perioadei de carantină în municipiul Sibiu și localitățile limitrofe, anunțată astăzi de autorități.

În sezonul de iarnă, programul de vizitare al Muzeului ASTRA este zilnic de la orele 8.00 la 18.00, cu mennțiunea că, între ora 8.00 și ora 9.00, accesul se face în baza abonamentelor anuale de vizitare. Casieria Muzeului în aer liber va funcționa în intervalul orar 9.00 – 17.00, ultima intrare fiind la ora 17. Accesul cu biciclete si trotinete electrice va fi permis în două intervale orare, între 8.00 – 10.00, respectiv 16.00 – 18.00. Galeriile de Arta Populară vă stau la dispoziție de marți până duminică, între 9.00 și 17.00. Iar Coffee Shop, programul este între orele 9.30 și 17.00, de miercuri până duminică.

„Recomandăm în continuare tuturor vizitatorilor să poarte măști de protecție și să respecte regulile sanitare impuse de autorități pentru combaterea pandemiei COVID-19”, a subliniat Cosmin Călinescu, purtătorul de cuvânt al Muzeului ASTRA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *