Chef Marius Muntean reinventează platourile de sărbători!

Chef Marius Muntean reinventează platourile de sărbători!

Toți sibienii se pot bucura în propria casă de creativitatea unuia dintre cei mai apreciați bucătari din oraș!În colaborare cu talentatul Chef Marius Muntean, Simpa va pregăti platouri savuroase pentru sărbătorile de iarnă.

„Fiecare element în parte este preparat de Chef Marius după rețete exclusiviste, cu ingrediente locale și promite să fie o adevărată simfonie a gustului! Platourile Simpa de sărbători vor înnobila, cu siguranță, orice masă, fiind cu totul diferite de obișnuitele farfurii cu mezeluri și brânzeturi”, anunță Simpa.

Chef Marius Muntean a conceput o variantă de platou tradițional (pentru 2 persoane – cca 850 g/75 lei sau pentru 4 persoane – cca 1,7 kg/140 lei) cu: piftie de porc, chifteluțe, rulou de șuncă cu brânză și hrean, coșuleț cu salată de boeuf, bulete din brânză de burduf cu bacon, roșie cu telemea și pesto, tartină cu pastă de jumeri, terină de porc cu bacon și cârnați, rulou din cașcaval cu roșii uscate și verdețuri, mini-șnițel de pui în fulgi de porumb, castravete cu brânză aromatizată și chips de bacon.

Platoul internațional (pentru 2 persoane – cca 700 g/100 lei sau pentru 4 persoane – cca 1,4 kg/170 lei) conține: rulou din somon afumat cu brânză aromatizată, mousse de gorgonzola cu nuci prăjite, frigăruie de mozzarella cu roșii cherry, terină de pui cu legume, în crustă de verdețuri, bulete din brânză în panko, vol-au-vent cu cremă de ton și lime, humus, tortilla cu pui și salată, biscuite cu Camembert, nucă și jeleu de coacăze, terină din brânză de capră și sfeclă, brioșe cu dovleac, brânză și fulgi de migdale, coșuleț cu piept de rață și sos de portocale.

Pentru Crăciun, comenzile se pot plasa în magazinele Simpa până pe 21 decembrie, iar ridicarea produselor se va putea face în 24 decembrie, între orele 07:00 și 15:00. Cei care doresc platouri pentru petrecerea de Revelion pot plasa comenzi până pe 28 decembrie și își vor ridica produsele în 31 decembrie, până la ora 15:00.

Răspunde