Chef Emilian Vârlescu aduce soarele într-o zi de toamnă cu o supă cremă bogată în culori de sezon și plină de pasiune.
Preparatul care poartă semnătura talentatului bucătar sibian are la bază un dovleac plăcintar și câteva legume nepretențioase pe care sigur le aveți la îndemână. Iată cât de ușor vă puteți face ziua mai frumoasă!
Supă cremă de dovleac á la Chef Emilian Vârlescu
[ingredients title=”Ingrediente”]
- 1 kg dovleac curățat
- 2 cepe
- 1 cartof
- 4 linguri ulei
- 500 ml supă
- 150 ml smântână de gătit
- 10 g sâmburi de dovleac
[/ingredients]
[directions title=”Indicații”]
- Aveți nevoie de un dovleac plăcintar, copt în cuptor, legume (ce aveți prin frigider), sare, unt, smântână de gătit, semințe de dovleac.
- Facem o supă cremă de legume în care încorporăm dovleacul copt.
- Cine dorește poate să încerce doar cu dovleacul copt mixat la care adaugă unt și smântână de gătit și, bineînțeles, condimentată cu dragoste.
- Simplu și rapid!
[/directions]
Nu-i așa că pare o propunere excelentă pentru un prânz cu care să-i răsfățați pe cei dragi? Spor la gătit!