Evenimente

Sănătate cu prioritate

Piața Volantă Transilvania va fi în continuare deschisă, însă Consiliul Județean Sibiu face apel la sibieni să participe la eforturile sale pentru un comerț în siguranță.

Daniela Cîmpean, președinte CJ Sibiu: ”În această perioadă trebuie să fim responsabili și să respectăm regulile care ne protejează în lupta cu COVID-19.  Susținem și încurajăm consumul de produse locale, pentru a ne putea bucura de gustul bogat al legumelor și preparatelor din piață și am încredere că vom ține cont cu strictețe de toate normele impuse. Să rămânem sănătoși!”

Piața Volantă Transilvania rămâne deschisă în condițiile prevăzute de Hotărârea de Guvern nr. 935/2020. Consiliul Județean afirmă că susținerea producătorilor locali și asigurarea sănătății publice a locuitorilor sunt obiective prioritare. Pentru siguranța cumpărătorilor și a comercianților, Serviciul Public Sala Transilvania a amplasat recipiente cu dezinfectant la intrările și ieșirile din piață, precum și panouri de informare.

„Asigurăm atât cetățenii, cât și producătorii că Piața Volantă Transilvania organizată în aer liber rămâne un spațiu sigur, atâta vreme cât toți cei care îl frecventăm ținem cont de reguli, precum: obligativitatea purtării măștii de protecție, evitarea creării de aglomerări, păstrarea distanței sociale. Totodată, recomandăm ca în intervalul orar 8:00 – 10:00 să se permită accesul în piață cu prioritate persoanelor vârstnice, acestea fiind predispuse la îmbolnăvire”, se arată într-un comunicat al instituției.

Răspunde