Ți-au făcut cu ochiul pastele artizanale cu spanac, pătrunjel, ardei galben sau morcovi ale Adelei Cărămizoiu?
Iată o rețetă pe care ne-o sugerează Adela!
[ingredients title=”Ingrediente”]
- 200 g paste
- 50 g busuioc
- 6-8 linguri parmezan ras
- 2 căței de usturoi
- ulei de măsline extravirgin
- sare
[/ingredients]
[directions title=”Mod de preparare”]
- Pastele se fierb în apă clocotită, cu puțină sare, 8-10 minute.
- Când sunt fierte al dente, se strecoară, păstrând o cană din apa în care au fiert, și se amestecă cu pesto de busuioc (acesta se poate face cu ingredientele de mai sus, într-un mixer, pentru a obține o pastă delicioasă; ori poate fi cumpărat gata făcut).
- Se servesc fierbinți, cu sau fără parmezan deasupra.
- Poftă bună!
[/directions]