În decembrie, Kaufland promovează micii producători locali

În decembrie, Kaufland promovează micii producători locali

Kaufland România își oferă spațiul din magazine pentru a găzdui producătorii locali mici de legume și fructe care întâmpină dificultăți în comercializarea mărfii în această perioadă.

Producătorii sunt invitați să se înscrie în program până pe 7 decembrie, printr-un e-mail la office@kaufland.ro. Colaborările se vor face la nivel regional.

Din 8 decembrie și până la sfârșitul anului, Kaufland oferă micilor producători interesați suprafață de vânzare și sisteme comerciale moderne în toate cele 135 de magazine din întreaga țară, pentru a fi alături de ei în eforturile de a depăși mai ușor această perioadă. Kaufland le va asigura plata rapidă, la 3 zile, în loc de 7 zile, termenul de plată standard pentru producătorii mari de legume-fructe.

Valer Hancaș, director Comunicare și Corporate Affairs Kaufland România: „Deși demersul este valabil în luna decembrie, avem încredere că vom identifica parteneriate pe care le vom păstra pe termen lung, deoarece Kaufland este interesat să listeze producători locali, chiar și mici, și să îi ajute să se dezvolte. Nu este singurul nostru program în acest sens.”

Condiții pentru înscrierea producătorilor:

  • să aibă atestat de producător agricol;
  • să aibă PFA sau să fie întreprindere individuală sau familială;
  • să poată emite facturi la zi, cu plata la 3 zile;
  • să respecte legislația în domeniul siguranței alimentare și la livrarea produselor în depozitul Kaufland să poată pune la dispoziție: declarație de conformitate, aviz de livrare, buletin de analize pentru articole bio (acolo unde este cazul);
  • să aibă autorizație sanitar veterinară ANSVSA (Ord. 111/2008) și certificare a depozitului (acolo unde este cazul).

Răspunde