Jurnal bine condimentat #7

Jurnal bine condimentat #7

Ce mai e nou în gastronomia sibiană? „Strada Cetății” te servește în fiecare zi cu știri pe scurt!

Prietenii frumoase, grătare cinstite! DAbo oferă zilnic 4 combo-uri DAbo cu piept de pui și cartofi prăjiți, iar pe 24 noiembrie va transfera 500 de lei în contul DAbo Grill, pentru un norocos pofticios. Pentru a participa la concurs, trebuie să dați like paginii de Facebook DAbo Grill, să distribuiți postarea despre concurs, să etichetați postarea către trei prieteni și să menționați www.dabogrill.ro în comentariu.

Vineri, 13. Sparge ghinionul, desfă sticla! Wine Not? (str. Târgu Vinului, nr. 11, telefon 0369 801 060) te ispitește mâine cu 20% reducere exclusivă la toate vinurile.

Au furat startul reducerilor! Lili’s Cafe începe Black Friday, cel mai mare eveniment de shopping din an, cu oferte speciale la toate preparatele pe http://delivery.liliscafe.ro.

Deliciu de sezon. Restaurantul Zestrea (Piața Mare, nr. 8) a înlocuit tarta de ciocolată și înghețată cu un tort delicios, bogat în ciocolată, gătit cu ouă proaspete și unt, cu portocale bio și coniac fin. Un deliciu!

Împarte pizza cu prietenii! Pizzeria Casa Romană oferă livrare gratuită și promoția 3+1 gratis la sortimentele de pizza family. Comenzi la 0754 226 664.

Răspunde