Jurnal bine condimentat #6

Jurnal bine condimentat #6

Ce mai e nou în gastronomia sibiană? Strada Cetății te servește în fiecare zi cu știri pe scurt!

Bucate proaspăt ieșite din cuptor, „musai de gustat”, în curând, la „Grains du Ciel” (str. Rennes, nr. 26). „Din dorința de a promova produse tradiționale și de a încuraja producția locală, ne-am mobilizat și am creat ‘Grains du Ciel’. Produsele noastre conțin ingrediente de calitate, naturale, de la producători locali. Ingredientele sunt avizate ca naturale și sunt produse în locații cu habitat nepoluat, în localități din Mărginimea Sibiului. Astfel, producem cei mai naturali și gustoși cozonaci, plăcinte ‘Poale-n brâu’, cornuri simple, cu nucă, cât și alte bunătăți ‘musai de gustat'”, anunță cei de la „Grains du Ciel”, care se pregătesc pentru inagurare.

Ai rămas fără energie, chiar dacă e doar miercuri? Vitamina C[afea] și Vitamina D[ulce] sunt recomandarea celor de la Gogosh Coffee & Donuts (str. Radu Stanca, nr. 1, telefon 0740 389 239). La ei găsești zilnic gogoși proaspete, asortate cu cafea de specialitate, ceaiuri și limonade de casă.

„D’ale Gurii pe Grătar” (str. Nicolae Iorga, nr. 50, Complex Cedonia) propune zilnic un meniu bazat pe rețete tradiționale. Preparatele din berbecuț, platourile, mititeii din rețeta proprie, fasolea bătută sau pita în ou sunt doar câteva dintre deliciile pe care le puteți încerca de la ei. „Noi nu gătim fițoșenii, nici avioane în farfurie, dar vă garantăm mâncare adevărată!”, ne asigură reprezentanții localului take-away. Comenzi la 0759 126 422 și prin Foodpanda, Takeaway sau Glovo.

Meniul zilei costă doar 20 de lei la Terasa Mecatronics (km 305+500, DN1, Șelimbăr). Oferta este valabilă de luni până vineri, între orele 12:00 și 16:00. Astăzi, în meniu găsiți ciorbă ardelenească de porc, ciorbă de gulii, gulaș de vită, ceafă și cartofi prăjitți, mici și prăjitură cu biscuți. Comenzi la 0744 665 339.

Don Pizzone (Complex Cedonia) angajează livrator pizza, program de lucru 2 cu 2. Se caută persoane flexibile, serioase, dinamice și implicate, care doresc un loc de muncă stabil. Detalii la telefon 0756 011 214.

Răspunde