Încă un eveniment anulat! „Sperăm ca 2021 să ne aducă din nou împreună”

Încă un eveniment anulat! „Sperăm ca 2021 să ne aducă din nou împreună”

Sibiul nu mai poate găzdui, anul acesta, conferința gastronomică internațională „I.D.E.A.L.”.

Evenimentul dedicat profesioniștilor din domeniul gastronomiei ar fi trebuit să aibă loc în ultima decadă a lunii noiembrie, sub genericul „How Can I Help?”. Însă, în contextul pandemiei COVID-19, organizatorii au decis să renunțe la această ediție și speră să poată pregăti conferința peste un an.

„2020 este poate cel mai complicat an al industriei gastronomice mondiale. În acest context, suntem nevoiti sa anuntam oficial amânarea conferinței gastronomice internaționale „I.D.E.A.L., HOW CAN I HELP?” pentru 22-23 noiembrie 2021. Cum majoritatea oaspeților ar fi zburat de peste mări și țări pentru a fi prezenți la Sibiu, este extrem de dificilă organizarea de evenimente internaționale în acest an. Chefii, sommelierii, proprietarii de restaurante luptă să își salveze business-urile, să își mențină angajații și optimismul în aceste vremuri instabile. Sperăm ca 2021 să ne aducă din nou împreună, aici, la Sibiu, cu oaspeți faini, multă voie bună și invitați pe măsură.
Noi am început deja munca pentru anul viitor și vă promitem o ediție inedită, care se va desfășura pe parcursul a două zile, 22-23 noiembrie 2021. Să fiți sănătoși și să aveți grijă de voi și de cei dragi vouă!”, este mesajul celor de la IDEAL Evolution Sibiu.

Răspunde