Final dulce de toamnă

Final dulce de toamnă

Am rămas de-a dreptul impresionați la vederea celei mai noi creații prezentate de Chef Emilian Vârlescu.

Pentru a încununa un sezon reușit, maestrul cofetar sibian a ales un desert original pe care l-a intitulat – cum altfel? – „Final dulce de toamnă”.

Astfel, pentru blat aveți nevoie de: 4 ouă, 6 linguri făină, 5 linguri zahăr, 1 lingură cacao, 4 linguri nucă de cocos, 1/2 linguriță praf de copt, zeamă și suc de la o lămâie, pentru cremă: 250 g frișcă naturală fără zahăr, 275 g mascarpone, 500 ml lapte, un plic de budincă de vanilie, 5 linguri zahăr, 1 lingură gelatină, iar pentru sirop: zahăr, apă, gutuie tăiată cubulețe, pe care apoi le adăugați în cremă.

„Vă doresc tuturor multă sănătate și aveți grijă de voi!”, transmite Chef Vârlescu.

Răspunde