Final dulce de toamnă

Final dulce de toamnă

Am rămas de-a dreptul impresionați la vederea celei mai noi creații prezentate de Chef Emilian Vârlescu.

Pentru a încununa un sezon reușit, maestrul cofetar sibian a ales un desert original pe care l-a intitulat – cum altfel? – „Final dulce de toamnă”.

Astfel, pentru blat aveți nevoie de: 4 ouă, 6 linguri făină, 5 linguri zahăr, 1 lingură cacao, 4 linguri nucă de cocos, 1/2 linguriță praf de copt, zeamă și suc de la o lămâie, pentru cremă: 250 g frișcă naturală fără zahăr, 275 g mascarpone, 500 ml lapte, un plic de budincă de vanilie, 5 linguri zahăr, 1 lingură gelatină, iar pentru sirop: zahăr, apă, gutuie tăiată cubulețe, pe care apoi le adăugați în cremă.

„Vă doresc tuturor multă sănătate și aveți grijă de voi!”, transmite Chef Vârlescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *