Specialiști la masă

Specialiști la masă

I.D.E.A.L. Evolution Sibiu organizează, în perioada 23-24 noiembrie, conferința gastronomică internațională „How Can I Help?”.

Evenimentul se adresează fermierilor aflați la început de drum, producătorilor sau asociațiilor de oameni pasionați de produse locale, autentice, și își propune să adune laolaltă specialiștii din domeniu, pentru a găsi soluții care merită atenție.

„Tema aleasă de noi pentru acest an este o întrebare care va înlocui ‘Building bridges through food’ cu ‘How Can I Help?’ De ce ‘How Can I Help?’? Este întrebarea care ne-a fascinat în 2019, deoarece am primit-o de la puțini oameni din jur. Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în acest proiect, care ne-au susținut și au avut încredere în noi. Ne înclinăm în fața lor cu respect. Dar această temă nu este despre noi, ci despre gastronomie. Ar trebui să reflectăm mai mult la ceea ce putem face pentru cei din jur, la cum putem ajuta cu mic, cu mare, să dezvoltăm această industrie pe plan local și internațional sau la cum putem face progrese prin acțiunile noastre. Deci, haideți în 2020 să întrebăm mai des: ‘How Can I Help?’, să sprijinim inițiative faine, să facem lucruri îndrăznețe și oameni fericiți”, anunță organizatorii.

Prima ediție a conferinței I.D.E.A.L. s-a desfășurat anul trecut, sub genericul „Building bridges through food”.

Răspunde