Pastele cu aromă divină

Pastele cu aromă divină

Pentru o experiență culinară senzațională, te provocăm să încerci pastele Adelei Cărămizoiu!

Budincă de paste cu măr și scorțișoară la cuptor

Ți se topesc în gură, au o aromă divină, sunt frământate cu pasiune și sunt făcute din ingrediente sută la sută naturale, astfel încât să te cucerească definitiv, din prima degustare.

Pastele de casă ale Adelei sunt colorate natural doar cu pigmentul din legume și vin cu gust de spanac, spanac cu usturoi, ardei, sfeclă roșie, morcov, pătrunjel sau busuioc.

Cele dulci au la rândul lor diverse arome, preferatele clienților fiind pastele cu cacao și biscuiți, nuci și miere, stafide și rom, măr și scorțișoară, vanilie și scorțișoară, zmeură, mure sau mentă și ciocolată neagră. Preferatele Adelei din gama dulce sunt cele cu biscuiți și cacao. „Gustul lor deosebit i-a făcut pe oameni să schimbe cerealele cu lapte cu aceste paste deosebite”, ne-a dezvăluit ea.

Paste cu măr și scorțișoară, lapte de migdale și pastă de curmale

Pasionată de mică de gătitul împreună cu mama și bunica, Adela și-a redescoperit recent pasiunea pentru ingredientele naturale care, combinate destoinic, fac magie în bucătărie. Cu un timp generos la dispoziție, s-a hotărât să cucerească papilele gustative ale tuturor cu rețetele vechi ale familiei. Așa s-a oprit asupra pastelor colorate cu aromă divină. Mai întâi i-a dat gata pe membrii familiei, iar ulterior pe viitorul soț, după care au urmat câteva zeci de prieteni apropiați.

Acum, sibianca se gândește cu optimism la un full time business și la o piață nemărginită pe care e gata să o convingă cu încrederea în proprile-i capacități, fler, gust desăvârșit și multă pasiune.

Adela Cărămizoiu

Eroina poveștii noastre recunoaște că pandemia i-a schimbat total viața și cariera. Fără rușine, spune că, deși avea o carieră în aviație, de la mijlocul anului s-a confruntat cu șomajul. N-a stat pe gânduri și a aplicat planul B, adică a transformat o pasiune într-o viitoare afacere. Are mereu în minte imaginea mamei sale, Silvia, un sprijin necondiționat și toată încrederea dată de învățăturile acesteia. A ales să își spună povestea deoarece vrea să fie un exemplu și imbold pentru toți cei care vor să se reorienteze și să câștige lupta cu șomajul.

Răspunde